Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Tayfunspor'dan Erdekspora çelme

Tayfunspor

Gönen stadında geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçta gerçekten büyük bir heyecan vardı. Bir tarafta tecrübeli bir on bir olarak sahada ağırlığını hissettiren Erdekspor, diğer tarafta gençlerin bir arada olduğu mücadeleci bir ekip Tayfunspor...

Gönen stadında geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçta gerçekten büyük bir heyecan vardı.
Bir tarafta tecrübeli bir on bir olarak sahada ağırlığını hissettiren Erdekspor, diğer tarafta gençlerin bir arada olduğu mücadeleci bir ekip Tayfunspor, Erdekspor`un beraberlik golünü attığı 90+ 7 dakikaya kadar her iki iki takımda iyi mücadele etti.
İlk yarısı 1-0 ev sahibi takım lehine kapanan maçı Serdar Sözlevi, Tolga Minüs ve Servet Demirtaş hakem üçlüsü yönetti.
Tayfunspor: Recep, Tayfun, Osman, Gökhan, Fatih, Erkan, Seyhan, Mehmet, Mustafa, Mustafa Kuşçu, Özgür on biri ile oynadı. Gol Mustafa Kuşcu  Dak. 37 Kırmızı Kart Mustafa Dk.81.  
Erdekspor: Mustafa, Emre, Batuhan, Onur, Hami, Mehmet, Kerem (Tolga), İrfan, Deniz, Polat, Aydın on biri ile oynadı.
 Gol: Aydın Dak. 90+ 7
Maçta son düdük çalana kadar, goller, tartışmalar, alkışlar ve kırmızı kartlar bulunan ve gerçekten çok keyifli bir amatör küme maçı izledik. Maçın ilk dakikalarında kazandığı Penaltıyı gole çeviremeyen sonra golünü bulan ev sahibi Tayfunspor uzun süre 1-0 önde götürdüğü maçta  90+7`te golcü Aydın`ın attığı kafa golüyle üç puanı kaybetmek Tayfunspor adına büyük bir  şanssızlık olurken, Erdekspor adına da gelecek maçlar için bir doping oldu. Maçın en iyi oyuncusu Tayfunspor`dan Tayfun`du. Son adam olarak hemen hemen her topa müdahale etti.
Erdekspor`a gelince; Defans olarak bu maçta çok ağır kaldı. Rakibin hemen hemen tüm kontra atakları kalesinde tehlike yarattı. İrfan, Deniz ve Aydın hücumlarda çok gayretliydi ama topla buluşmaları bir organize ataktan daha çok geriden atılan yüksek toplarla olunca Erdekspor deplasmandan istediği galibiyeti alamadı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu